ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ – ARTWORK

Πως θα θέλατε να είναι το φωτογραφικό σας artwork

Η Σημασία της Εκτύπωσης

Μια Ιστορία Κειμηλίων

Αφού περάσαμε δέκα μέρες στην όμορφη Θεσσαλονίκη για να φωτογραφίσουμε τον τελευταίο μας γάμο του 2019, ταξιδέψαμε στη χιονισμένοη Καστοριά, για να περάσουμε τα Χριστούγεννα με τους γονείς της Νεφέλης, την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Ένα βράδυ μετά το δείπνο, και μερικά ποτήρια κρασί, αρχίσαμε να μιλάμε για τις φωτογραφίες και τη σημασία των άλμπουμ. Η Ιωάννα πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα όμορφο άλμπουμ, που της είχε δώσει η φωτογράφος του γάμου της πριν από 44 χρόνια, λίγο μετά την ημέρα του γάμου τους. Οι σελίδες είχαν αλλοιωθεί, αλλά οι φωτογραφίες ήταν ακόμα φρέσκες και λαμπερές, όπως την ημέρα που εκτυπώθηκαν. Το άλμπουμ γάμου ήταν ένα κεντρικό κομμάτι στο σπίτι αυτής της υπέροχης οικογένειας για να το απολαμβάνουν φίλοι και συγγενείς.

Την επόμενη μέρα, βρήκα την Ιωάννα να κοιτάζει με προσοχή την κάθε σελίδα του λευκώματος με το 4χρονο εγγονό της. “Αυτή είναι η ιστορική εκκλησία που ο παππούς σου και εγώ παντρευτήκαμε.”, “Αυτή είναι μια φωτογραφία του πατέρα μου, που με πηγαίνει προς την εκκλησία.”, “Κοίτα την έκφραση στα πρόσωπά μας τη στιγμή που βγαίνουμε απ’ την εκκλησία, ως νιόπαντρο ζευγάρι!”. Ξαναθυμήθηκε την ημέρα του γάμου της, και μοιράστηκε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με τον εγγονό της. Το γαμήλιο άλμπουμ της Ιωάννας έχει είναι στο σπίτι της για πάνω από 44 χρόνια και έχει κερδίσει τον χρόνο. Ως φωτογράφοι γάμου, δεν τραβάμε μόνο φωτογραφίες, λέμε μια ιστορία. Το γαμήλιο άλμπουμ διατηρεί ζωντανές τις στιγμές του γάμου και σας δίνει μια εμπειρία ζωής που τα παιδιά και τα εγγόνια σας θα αγαπούν για πάντα.

Slider

Wall Art Φτιαγμένο για Εσάς

Είμαστε παθιασμένοι με τα όμορφα Wall Art. Το Printed Wall Art γίνεται ένα πέρασμα στον χρόνο για τους πελάτες μας, ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλους εκείνους τους θησαυρούς που ανακαλύπτουμε και αποθανατίζουμε με το στυλ μας. Ας δημιουργήσουμε, με τις αγαπημένες σας στιγμές και τους ανθρώπους που αγαπάτε πιο πολύ, ένα διαχρονικό Wall Art.

 

X Photo Box

Υπάρχει κάτι οργανικό με τις φωτογραφίες που μπορείτε να αγγίξετε και να κρατήσετε στα χέρια σας. Στο X Photo Box μας θα βρείτε μια συλλογή με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, από την φωτογραφική σας εμπειρία σε μια όμορφα ολοκληρωμένη παρουσίαση. Αυτές οι φωτογραφίες θα κρατήσουν όλες αυτές τις πολύτιμες στιγμές και όλες αυτές οι αναμνήσεις ζωντανές για πάντα.

 

Slider

Ψηφιακά Άλμπουμ Γάμου

 

 

*Σύρετε τις γωνίες για να γυρίσετε τη σελίδα*

Slider

Wall Art του Αρραβώνα σας

Θα εντυπωσιαστείτε!

Απαθανατήστε την καλύτερη έκδοση της σχέσης σας με το όμορφα κατασκευασμένο Wall Art. Αυτές οι συλλογές Wall Art θα σας θυμίζουν την ίδια την ουσία της σύνδεσής σας και του ταξιδιού που διανύετε κατά τη διάρκεια της σχέσης σας.

Ψηφιακό Άλμπουμ Γάμου

Το Κειμήλιο

Πιστεύουμε πραγματικά ότι το γαμήλιο άλμπουμ σας θα πρέπει να είναι το κεντρικό κομμάτι του σπιτιού σας, ένα εκπληκτικό έργο τέχνης που μοιράζεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Συνεργαζόμαστε με έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές άλμπουμ στον κόσμο και κάθε άλμπουμ είναι χειροποίητο με απίστευτη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εκτύπωση παρουσιάζεται όμορφα και το δέσιμο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη φθορά του χρόνου.

Slider