Φωτογράφηση Γάμου Τιμές

Πριν πούμε οτιδήποτε για τις τιμές φωτογράφησης γάμου καλό είναι να αναφέρουμε κάποια βασικά πράγματα για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία.

Οι τελετές γάμου είναι στην ουσία μια συλλογή από χαρούμενες στιγμές της ζωής που κάθε άτομο θα ήθελε πάντα να θυμάται. Επομένως, ένα καλά οργανωμένο άλμπουμ και η βιντεοσκόπηση αυτών των τελετών είναι σημαντικά, αν θέλετε να θυμάστε ή ακόμα και να μοιραστείτε αυτές τις χρωματιστές στιγμές της ζωής σας με άλλους στο μέλλον. Από αυτόν τον τεράστιο προϋπολογισμό που προκύπτει για μία γαμήλια τελετή, απλά πρέπει να υπολογίσετε και ένα μικρό ποσό, καθώς το studio φωτογράφησης μας προσφέρει τις καλύτερες και προσιτές τιμές γάμου σε σχέση πάντα με την ποιότητα.

Για να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το επιπλέον κόστος σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, το studio φωτογράφησης μας έχει ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές για τις φωτογραφίες γάμου ανάλογα με το πακέτο της επιλογής σας. Είμαστε βέβαιοι ότι ψάχνετε σίγουρα για μια εταιρία φωτογράφησης γάμων με την καλύτερη φήμη, επαγγελματισμό, διαθεσιμότητα, εμπειρία και αξιοπιστία, όπως η δική μας η οποία βρίσκετε πάντα στην κορυφή.

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

Επενδύστε στις Αναμνήσεις!

  • ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ  “ΔΩΡΟ” Η ΝΕΧΤ DAY
Επιλέξτε μία ή περισσότερες παροχές φωτογράφησης
Επιλέξτε μία ή περισσότερες παροχές Video


Στο custom πακέτο σας με τις παροχές που έχετε επιλέξει, περιλαμβάνονται δωρεάν τα:

Οικογενειακή φωτογράφηση & φωτογράφηση ζευγαριού

High resolution (HD) ψηφιακά αρχεία των φωτογραφιών

USB με το μονταρισμένο video και με video clip

Πιστοποίηση αυθεντικότητας των ψηφιακών albums σας


Σύνολο: 


Οι τιμές ισχύουν για γάμους εντός Αττικής*

Σε οποιδήποτε πακέτο επιλέξετε:

  1. Παράδοση όλων των αρχείων φωτογραφίας και βίντεο σε Online Gallery
  2. Video Trailer 2-4 λεπτά με μουσική επένδυση & 1 video διαρκειας 20-25 λεπτών με μουσική επένδυση, φυσικό ήχο.
  3. Παράδοση Φωτογραφικού Υλικού εντός 40 – 60 ημερών
  4. Tο δώρο “Next Day” που παρέχεται στις προσφορες θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης εντός 1 μηνός από την ημερομηνία του γάμου

Προσφορές Φωτογράφησης Γάμου

Οι προσφορές φωτογράφησης γάμου ποικίλλουν σημαντικά από πόλη σε πόλη για διάφορους λόγους.

Κάθε πόλη έχει μοναδικές τιμές φωτογράφησης γάμου. Μην ξεχνάτε πως είναι φυσικό οι επαγγελματίες φωτογράφοι του studio μας να χρεώνουν υψηλότερα σε σχέση με έναν ερασιτέχνη φωτογράφο. Οι τιμές Φωτογράφησης γάμου εξαρτώνται πάντα από την επαγγελματική εμπειρία, τις κριτικές των ζευγαριών με βάση το αποτέλεσμα, τη δέσμευση και τη συνεργασία με τους επαγγελματίες φωτογράφους, μεταξύ πολλών άλλων παραγόντων.

Το studio φωτογραφίας μας έχει μοναδικές προσφορές ώστε ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς. Για να έχετε την πιο ταιριαστή προσφορά φωτογράφησης είναι σημαντικό για εσάς, τη νύφη και τον γαμπρό, να αποφασίσετε ποιες πτυχές της φωτογράφησης του γάμου σας θέλετε να καλύψετε. Για παράδειγμα, βασικά θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι ο αριθμός των καλεσμένων, ο αριθμός των φωτογράφων και των βιντεογράφων, η επιλογή next day, η επιλογή pre-wedding και έξοδα μεταφοράς.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό τα ζευγάρια να καταλάβουν τι περιλαμβάνεται στην προσφορά που έχουν επιλέξει στην φόρμα με τις φωτογράφηση γάμου τιμές για να αποφύγουν απογοητεύσεις την ημέρα του γάμου

Φωτογράφηση Πριν Από Το Γάμο (Pre-Wedding) και Φωτογράφηση Προετοιμασίας Γαμπρού και Νύφης

Η φωτογράφηση πριν από το γάμο στη ουσία επιτρέπει στα ζευγάρια να αποφασίζουν να επισκεφθούν μια συγκεκριμένη τοποθεσία, ώστε να μπορούν να έχουν επαγγελματικές φωτογραφίες πριν από τη γαμήλια τελετή τους. Αυτό γίνεται πάντα λίγους μήνες πριν την επίσημη γαμήλια τελετή και τα ζευγάρια είναι γαμήλια ντυμένα κατά τη διάρκεια της pre-wedding φωτογράφησης.  H pre-wedding φωτογράφηση θα μας δώσει επίσης αρκετό χρόνο για να γνωριστούμε και με εσάς ώστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της επίσημης γαμήλιας τελετής.

Η Pre-wedding φωτογράφηση είναι πολύ σημαντική, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι φωτογραφίες αυτές πριν από το γάμο χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό των καρτών γαμήλιων προσκλήσεων. Η επιλογή των καλύτερων τοποθεσιών θα σας βοηθήσει να έχετε την καλύτερη εικόνα. Μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες που μπορείτε να λάβετε υπόψη για τη φωτογραφία πριν από το γάμο σας μπορεί να είναι παραλίες, πάρκα και κήποι, δρόμοι, κτίρια και ξενοδοχεία, τουριστικά hotspots ή ακόμα και στον προγραμματισμένο χώρο του γάμου σας. Έτσι είναι γίνεται κατανοητός ο λόγος που έχουμε περιλάβει την κάλυψη αυτή στις φωτογράφηση γάμου τιμές στα πακέτα μας.

Τιμές Φωτογράφησης Γάμου – Τελετή

Οι “φωτογράφηση γάμου τιμές” στη Αθήνα και σε άλλες πόλεις ποικίλουν ανάλογα με τις καλύψεις που θέλετε στο πακέτο που επιλέγετε για την γαμήλια τελετή σας και την τοποθεσία. Ως φωτογράφος γάμου στην αθήνα για πολλά χρόνια πιστεύω πως οι παράγοντες που θα καθορίσουν τις τιμές της φωτογράφησης γάμου στην Αθήνα είναι ως επί το πλείστον σχετικές με το είδος του πακέτου, για παράδειγμα:

  • θέλετε φωτογραφία μόνο ή φωτογραφία και βιντεοσκόπηση;
  • πόσες ώρες κάλυψης θέλετε;

Ή ακόμα και ο αριθμός των φωτογράφων που κάνουν τη φωτογραφία για τη γαμήλια τελετή σας.

Οι τιμές φωτογράφησης γάμου εξαρτώνται αποκλειστικά από το πακέτο που επιλέγετε για την γαμήλια τελετή σας.

Το βασικό πακέτο φωτογράφησης γάμου είναι πάντοτε το φθηνότερο και πιο οικονομικό. Το πρόβλημα είναι όμως ότι μπορεί να στερείται της πτυχής της βιντεοσκόπησης, ενώ το πλήρες πακέτο είναι συνήθως λίγο πιο ψηλό αλλά καλύπτει όλες τις ανάγκες σας στη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση για τη γαμήλια τελετή σας.

Φωτογράφηση Γάμου Τιμές Για Δεξίωση Του Γάμου

Οι γαμήλιες δεξιώσεις λειτουργούν πάντα ως κοινωνικά σημεία συνεύρεσης όπου συγγενείς και φίλοι έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα νιόπαντρα ζευγάρια. Η δεξιώσεις του γάμων είναι πάντα γεμάτες διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως ο χορός που πάντα θα σας αφήσει ανικανοποίητο, αφού θα εξακολουθείτε να λαχταράτε για περισσότερο. Όταν οι φίλοι και οι συγγενείς είναι πολύ χαρούμενοι, σημαίνει ότι η τελετή είναι επιτυχημένη και αυτό αξίζει να κρατηθεί στο αρχείο είτε ως εικόνες είτε σε μορφή βίντεο.

Ως εκ τούτου, για να καταγράψουμε πλήρως αυτές τις εκπληκτικές στιγμές στη δεξίωση του γάμου, οι φωτογράφοι και οι βιντεογράφοι μας χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρισης του φωτός , τρίποδα και τροποποιητές που βοηθούν στη δημιουργία ενός πανέμορφου και αξέχαστου σκηνικού. Η βιντεοσκόπηση, γνωρίζοντας οτι οι περισσότερες γαμήλιες δεξιώσεις ξεκινούν με μια μεγάλη είσοδο, είναι σημαντικό να την προσθέσετε στην εκπληκτική ιστορία σας.

Όσων αφορά τη φωτογράφηση βρίσκουμε μοναδικές και ενδιαφέρουσες γωνίες για τα ζευγάρια ή την οικογένεια κατά τη διάρκεια του χορού στη δεξίωση. Εξίσου σημαντικό για έμας είναι να φωτογραφήσουμε στιγμιότυπα από τις αντιδράσεις του ζευγαριού κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Οι φωτογράφοι και οι βιντεογράφοι μας έχουν ήδη προετοιμαστεί αφού έχουν προγραμματίσει τα πάντα για την φωτογράφηση στην κοπή της γαμήλιας τούρτας. Μια άλλη εξαιρετική λήψη από άποψη φωτογραφίας και βίντεο που δίνουμε πολύ σημασία είναι η ομαδική αντίδραση κατά τη στιγμή που η νύφη πετάει την ανθοδέσμη. Τέλος, οι φωτογράφοι και ο βιντεογράφοι μας σιγουρεύονται πάντα ότι θα τραβήξουν πλήρως τη μεγάλη έξοδο του ζευγαριού από την υποδοχή.

Επειδή πιστεύουμε στην σημαντικότητα της φωτογράφησης της δεξίωσης του Γάμου στις φωτοφράφηση γάμου τιμές της φόρμας, η τιμή της φωτογράφησης στη δεξίωση περιλαμβάνει την κάλυψη απο την αρχή μεχρι το τέλος της δεξίωσης και δεν αλλάζει ανάλογα με τις ώρες.

Next Day Φωτογράφηση Γάμου

Μια μέρα μετά την επίσημη γαμήλια τελετή ή μία οποιαδήποτε μέρα μετά το γάμο, τα περισσότερα ζευγάρια διαλέγουν να βρεθούν ακόμα μία φορά μαζί με τον φωτογράφο γάμου τους για μία ακόμα φωτογράφηση. Αυτό βοηθά τη νύφη και τον γαμπρό να απελευθερώσουν το άγχος που αντιμετώπισαν κατά τον προγραμματισμό του γάμου αλλά επίσης είναι μια ευκαιρία να τραβήξουν μοναδικές φωτογραφίες αφού δεν θα υπάρχει πλέον αυτό το μεγάλο πλήθος να τους περιβάλλει. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η next day φωτογράφηση γάμου δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς την επόμενη μέρα μετά το γάμο αφού υπάρχουν πολλά ζευγάρια που την κάνουν στην πρώτη επέτειο του γάμου τους ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως στην Next Day φωτογράφηση μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να διαλέξετε το αγαπημένο σας σημείο, ώρα μέσα στην ημέρα ή μία συγκεκριμένη θεματολογία που σας αρέσει.

 

Είναι η ελπίδα μας ότι σελίδα μας σας έδωσε μια σαφή εικόνα για τις φωτογράφησης γάμου τιμές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό για το γάμο σας. Η φωτογραφία γάμου είναι μια σημαντική πτυχή του γάμου που η πλειοψηφία των ζευγαριών τείνει να ξεχνάει και να μην δίνει σημασία κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού της. Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η παράλειψή επιλογής φωτογράφου από νωρίς μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αφού δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος και διαθεσιμότητα.

Η ομάδα του Amazing Moments Studio σας εύχεται όλα τα καλύτερα τη γαμήλια τελετή σας!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

* Η Γνώμη σας είναι Σημαντική για εμάς. Αξιολογήστε τις Υπηρεσίες μας! *

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
close-link

Καλυπτουν καθε ειδους εκδηλωση

★★★★★
Καλυπτουν καθε ειδους εκδηλωση. Φοβεροι και το αποτελεσμα απιστευτο. Θα τους προτεινα χωρις δευτερη σκεψη.
- Konstantinos X

Εξαιρετική δουλειά!

★★★★★
Εξαιρετική δουλειά! Εξαιρετικές φωτογραφίες! Μπράβο στον Αλκη και σε όλη την ομάδα!
- Thodoris Kalabokis

It is more than a pictures.

★★★★★
It is more than a pictures. I am always excited to work with Aliks. He is got a passion. Something that you can not just learn. He always knows how to catch a very best moments
- BALLET barre München Marta Lucarelli

Μείναμε ιδιαιτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Άλκη και του Ιάσονα

★★★★★
Μείναμε ιδιαιτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Άλκη και του Ιάσονα. Ο εξαιρετικός τους επαγγελματισμός διαφαίνεται από την επιμέλειά τους σε κάθε βήμα της συνεργασίας. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική αποτύπωση των μοναδικών μας στιγμών. Ξεχάστε στημένες φωτογραφίες και χιλιοπαιγμένες γαμήλιες φωτογραφίες. Ο Άλκης και ο Ιάσονας φέρνουν μια δροσερή ματιά, συνδυάζοντας το ταλέντο τους στην φωτογραφία με μια φιλική προσέγγιση που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή.
- Polytimi Frangou

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τον Άλκη και τους συνεργάτες του.

★★★★★
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τον Άλκη και τους συνεργάτες του. μας δώσανε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο του γάμου μας κάτι που θα μας βοηθήσει να έχουμε ζωντανές εικόνες και μνήμες από τον γάμο μας για μια ζωη.εξαιρετικη δουλειά ευχαριστούμε πολύ...
- Iwanna Kalemkeridou

Ότι ακριβώς θέλαμε

★★★★★
Τα παιδιά ήταν φανταστικά, και το αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και ιδιαίτερα για τις υπέροχες στιγμές που μας βοηθήσατε να θυμόμαστε για μια ζωή!
- Anastasia

gamos
5.0 αξιολογήσεις βασισμένες στις 12,345 αξιολογήσεις
Overall rating: 5 out of 5 based on 9 reviews.