Φωτογράφηση Βάπτισης Τιμές

Όπως κάθε νέο ζευγάρι που κάνει παιδί για πρώτη φορά, έτσι και εσείς είστε περήφανοι για το νεογέννητο μωράκι σας . Θέλετε να δείξετε σε όλον τον κόσμο το νέο αυτό πλάσμα που θα βοηθήσει και αυτό με τη σειρά του στο να σχηματιστεί ο κόσμος. Μη ξεχνάτε ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές μέρες και για το μωρό σας και εσάς. Παρακάτω υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να σκεφτείτε όταν θα επιλέξετε το δικό σας Πακέτο Φωτογράφησης Βάπτισης ώστε να διαμορφώσουμε τις δικές σας τιμές φωτογράφησης βάπτισης.

Βασικο Πακετο Φωτογραφησης Βαπτισης
800€
Φωτογραφία & Video
Οικογενειακή Φωτογράφηση μετά το μυστήριο.
Μυστήριο
Τραπέζι

Σε οποιδήποτε πακέτο επιλέξετε:

  1. Παράδοση όλων των αρχείων φωτογραφίας και βίντεο σε Online Gallery
  2. Video Trailer 2-4 λεπτά με μουσική επένδυση & 1 video διαρκειας 20-25 λεπτών με μουσική επένδυση, φυσικό ήχο.
  3. Παράδοση Φωτογραφικού Υλικού εντός 40 – 60 ημερών

Λίγα Λόγια για τις Προσφορές Βάπτισης στην Αθήνα

Υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας από μία απλή εξέταση του κόστους ολόκληρου του πακέτου και ότι αυτό περιλαμβάνει. Θα πρέπει να εξετάσετε πώς θα καταγραφεί η μοναδική ημέρα του μωρού σας και πώς θέλετε εσείς να τη θυμάστε. Οι ψηφιακές εικόνες θα πρέπει να περιλαμβάνονται ως μέρος αυτών των πακέτων, και στην βάπτιση του μωρού σας εμείς θα είμαστε εκεί για να καταγράψουμε την κάθε στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι η εκκλησία δέχεται φωτογράφηση με φλας, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε εκείνη την ημέρα θα έχουν εγκριθεί από την εκκλησία.

Προσφορές Φωτογράφησης Βάπτισης στα Μέτρα Σας

Όταν παρουσιάζετε το μωρό σας στο Θεό, πρέπει να ξέρετε πώς θα θέλατε να εξελιχθεί αυτό το ξεχωριστό γεγονός και τι είδους λεπτομέρειες χρειάζονται. Για τη φωτογράφηση βάπτισης θα μας χρειαστείτε ώστε να τραβήξουμε σωστά εκείνη την στιγμή που το παιδί σας θα μάθει και θα ακούσει για πρώτη φορά το βαπτιστικό του όνομα, που θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής του.

 

Τιμές για Ψηφιακό Άλμπουμ Βάπτισης

Θα υπάρξουν εκείνες οι φωτογραφίες που θα είναι αφιερωμένες σε εσάς και θα υπάρξουν και εκείνες  που η προσοχή τους θα είναι στραμμένη σε αυτή την εκπληκτική στιγμή μεταξύ του μωρού σας και του Θεού. Οι φωτογράφοι μας θα χτίσουν το άλμπουμ του μωρού σας και κάθε ενότητα θα έχει κάτι το καινούργιο και το μαγικό. Γενικά, οι τιμές διαφέρουν για μια ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών ανάλογα με τον αριθμό των αντιτύπων και του μεγέθους. Αν θέλετε και την κάλυψη της δεξίωσης μετά το μυστήριο, η τιμή σίγουρα θα ανέβει και μπορεί επίσης να συμπεριληφθούν τα έξοδα ταξιδιού, ανάλογα με την τοποθεσία της φωτογράφησης.

Τα ψηφιακά λευκώματα συνιστώνται ιδιαίτερα όταν ψάχνετε για ένα πακέτο που τα περιλαμβάνει. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να καταγράψετε αυτήν την ξεχωριστή μέρα και βεβαιωθείτε ότι οι αναμνήσεις δεν θα χαθούν ποτέ. Τα ψηφιακά άλμπουμ,  μπορούν να αποθηκευτούν online σε κάποιο cloud και να τοποθετηθούν στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην χαθούν ποτέ σε μια φωτιά ή στις στοίβες των παλιών άλμπουμ φωτογραφιών. Θα είναι διαθέσιμα μετά από μερικές βασικές τροποποιήσεις.

Φανταστείτε Τη Βάπτιση

Αυτή είναι η ξεχωριστή μέρα του μωρού σας. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή η μέρα, θα πρέπει να αποτυπωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καταγράφεται σωστά η πρώτη επαφή του μωρού σας με τη χριστιανική κοινότητα. Ο σωστός φωτογράφος μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε τα πάντα σε κίνηση. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς θέλετε να είναι φαίνεται η τελετή μέσω των φωτογραφιών που θα τραβήξουμε. Τα ψηφιακά άλμπουμ βάπτισης συνιστώνται ιδιαίτερα για αυτή τη σύγχρονη εποχή.

 

 

Φωτογράφηση στο Τραπέζι της Βάπτισης

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης αυτού του μαγευτικού γεγονότος, το μωρό σας θα είναι στο επίκεντρο ως το νεότερο μέλος της οικογένειας. Οι εικόνες που σας υποσχόμαστε ότι θα τραβήξουμε θα είναι μία μείξη στιγμών. Αυτές οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες, καθώς το μωρό σας αλληλοεπιδρά με την οικογένεια, τους φίλους και άλλους που συμμετέχουν στην ημέρα σας. Η φωτογράφηση στη δεξίωση έχει έξτρα κόστος, όμως αξίζει τον κόπο να συλλάβετε αυτές τις στιγμές χαράς και έκπληξης του μωρού σας καθώς έρχεται σε επαφή με τους καλεσμένους σας.

Μια δεξίωση θα πρέπει να προγραμματιστεί απόλυτα σωστά για να γιορτάσετε αυτή τη στιγμή για το μωρό σας και οι φωτογραφίες είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που βοηθούν να χαραχτεί εκείνη η ημέρα για πάντα. Η δεξίωση της  βάπτισης είναι ένας τόπος όπου η οικογένεια και οι φίλοι συναντιούνται με κέντρο το μωρό σας.

Είναι η ελπίδα μας ότι σελίδα μας σας έδωσε μια σαφή εικόνα για τις τιμές φωτογράφησης βάπτισης που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό για το γάμο σας. Η φωτογραφία βάπτισης είναι μια σημαντική πτυχή της βάπτισης που η πλειοψηφία των ζευγαριών τείνει να ξεχνάει και να μην δίνει σημασία κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού της. Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η παράλειψή επιλογής φωτογράφου από νωρίς μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αφού δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος και διαθεσιμότητα.

Η ομάδα του Amazing Moments Studio σας εύχεται όλα τα καλύτερα τη βάπτιση του μωρού σας!